Ingredienser:
300 g blødt smør (giv evt. det køleskabskolde smør et lille minut i mikroovnen)
4 1/2 dl sukker (ca. 375 g)
6 æg
1 1/2 dl mælk
6 3/4 dl mel (ca. 400 g)
1 1/2 tsk bagepulver
1 1/2 tsk vanillesukker
6 dl frosne bær (jeg brugte solbær og ribs)
flormelis og creme fraiche til servering
Fremgangsmåde:
Pisk det bløde smør og sukkeret godt sammen. Pisk æggene i et ad gangen. Sigt mel, bagepulver og vanillesukker i æggemassen, og rør det hele godt sammen med mælken. Hæld dejen i en bradepande på ca. 25x35 cm foret med bagepapir. Drys bærrene udover dejen (der må gerne være mange bær, så drys helt tæt - de forsvinder ned i dejen under bagningen). Bag kagen midt i ovnen ved 175 grader i ca. 35 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar