onsdag den 29. februar 2012

Tranebærboller med frugt og nødder


Vi var en tur over grænsen i weekenden, og i den forbindelse blev der købt en stor pose tørrede tranebær til billige penge - nogle af dem blev brugt til disse boller (der smager ret meget af kage...). Resten skal nok blive spist som snacks eller blive brugt til en portion cookies.

Ingredienser (16 stk):
400 g hvedemel
120 g sukker
1 spsk bagepulver
1/2 tsk salt
1 æg
3 dl kærnemælk
100 g tørrede tranebær
40 g hasselnødder
1 æble og 1/2 pære i små tern

Fremgangsmåde:
Mel, sukker, bagepulver og salt blandes i en skål og æg og kærnemælk røres i. Tranebær, hasselnødder, æble- og pæretern blandes i og dejen fyldes i små silikonemuffinsforme (den kan også blot lægges i små toppe på en bageplade med bagepapir). Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar