lørdag den 26. maj 2012

Rabarberis a la Klidmoster

Så kom sommeren til Danmark og dermed blev det i allerhøjeste grad også istid. Min fødselsdag er i denne uge blevet fejret med hjemmelavet rabarberis baseret på kondenseret mælk efter Klidmosters opskrift.

Ingredienser:
200 g rabarber
2 dl vand
1/2 vanillestang
1 dåse kondenseret mælk
2,5 dl piskefløde

Fremgangsmåde:
Snit rabarberne i mindre stykker og kog dem i en gryde sammen med vand, vanillekorn og den halve tomme vanillestang til rabarberne er godt møre. Tag vanillestangen op og giv rabarberne en tur med stavblenderen. Lad det køle helt af i køleskabet, og pisk dernæst den kondenserede mælk og fløden deri.
Kør massen i ismaskine eller kom den i en bøtte i fryseren og rør i den jævnligt under indfrysningen.

Resultat: Smagen af forår  :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar