søndag den 17. juli 2011
Oksekødsfrikadeller med soltørrede tomater og feta
Ingredienser:
500 g hakket oksekød
1/2 dl rugmel
1/2 dl soltørrede tomater i tern
Feta
1 æg
2 fed hvidløg
Chili
Salt, peber
Evt. lidt mælk
Fremgangsmåde:
Rør hakket oksekød godt sammen med rugmel, soltørrede tomater, feta og krydderier. Rør ægget i. Er farsen for fast tilsættes lidt mælk. Farsen formes til små frikadeller med to skeer. Frikadellerne sættes på en bageplade med bagepapir og bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter alt efter størrelse.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Jeg satte frikadellerne i et ildfadt fad. Det virkede også fint. Du skriver ikke hvor meget feta, man skal bruge. Jeg brugte 100 gram.
SvarSlet