søndag den 10. juli 2011

Pølsehorn (ca. 16 stk)



Ingredienser:
2 dl mælk
25 g gær
1/2 dl olie
1 æg
1 tsk groft salt
450-500 g hvedemel (eller en blanding af hvedemel og fx rugmel, grahamsmel eller sigtemel)
ca. 8 pølser
evt. sennep og ketchup

Fremgangsmåde:
Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt olie, æg og salt og ælt melet i lidt efter lidt. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse, ca. 1 time. Derefter deles dejen i to stykker, der hver rulles ud i en cirkel og skæres i 8 trekanter. Pølserne halveres og dejen rulles sammen omkring pølsen fra den brede ende mod spidsen. Kom evt. lidt sennep eller ketchup i sammen med pølsen.
Pølsehornene hæver 1/2 time, og bages i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar